Sør-Norsk Volvotreff

Stave Gård på Lista - 10. - 12. juni 2022

Overnatting på Stave Gård

I år vil treffet bli holdt på Stave Gård. Her er det leiligheter 6-8 personer med 3 eller 4 dobbeltrom. Hver leilighet koster kr 2500 fra fredag til søndag + 100 kroner for sengeklær om en ikke har dette med selv.

Enkel frokost holdes av treffansvarlig.

Omtale hentet fra hjemmesiden:

Stave Gård drives av Asta og Erling Tore Abrahamsen. De bor selv på gården som er lokalisert nært de fleste attraksjoner Lista har å by på. Her er du omringet av det det flotte lyset som har gjort Lista kjent som Norges svar på Skagen og kan nyte spektakulære solnedganger fra panoramautsikten til boligene. Lista Fyr ligger bare en turløype unna. Her finner du våtmarkssenter, fuglestasjon og turistkontor. Lista har også milevis med strender – perfekt for bading, surfing (besøk Lista Surfing for kurs og leie av utstyr), kiting og fuglekikking i Sørlandets eneste våtmarksområde. Området har mange fine og oppmerkede turstier der du bla. kan oppleve krigshistorien på Nordberg Fort og se eldgamle helleristninger på Penne. Rett nedenfor gården ligger det åpne havet ut mot Nordsjøen med jevnt over gode fiskeforhold fra båt.

Stave Gård har ca. 100 sengeplasser fordelt på flere typer boliger. Her er også et konferanserom som kan leies til møtevirksomhet/selskaper og et eget «fiskerom» hvor du kan rense og tilberede dagens fangst fra havet. Alle boligene har følgende fasiliteter: innlagt vann, strøm, balkong/terrasse, garasje/parkeringsplass, båt med båtplass, Wi-Fi, parabol, hagemøbler, grill, kjøkken, kjøleskap, fryser, kaffetrakter, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, barnestol, barneseng, støvsuger og vaskemaskin. Du må gjerne ta med kjæledyret men røyking må foregå utendørs.

Ønsker du mer info om Stave Gård? Se hjemmesiden; www.stavegard.no